Ons team

Medewerkers

Sanne de Kock (praktijkhouder en GZ-psycholoog, i.o. tot psychotherapeut)

Ik ben afgestudeerd in de klinische (neuro)psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond en ondertussen werk ik dan ook al meer dan 10 jaar in de basis ggz. In mijn behandeltrajecten vind ik het belangrijk om af te stemmen op de persoon achter de klachten of problemen die op dit moment op de voorgrond staan en het ontwikkelen hiervan. Ik heb mij bekwaamd in verschillende therapierichtingen als ACT, EMDR, CGT en EFCT en zal in overleg met de client inzetten wat het meest passend lijkt gezien de hulpvraag en de situatie. Ik werk met (jong)volwassenen in de basis ggz en met stellen die bij mij komen voor relatietherapie.

Bij Pro InSight ben ik naast behandelaar ook praktijkhouder, wat betekent dat ik mij ook bezig houd met het reilen en zeilen van de praktijk. Sinds 2022 ben ik eveneens in opleiding tot psychotherapeut. Hierdoor ben ik op dit moment minder werkzaam bij Pro InSight en heb maar zeer beperkt plek voor nieuwe aanmeldingen.

Ik ben aangesloten bij de LVVP (met certificaat voor visitatie) en de NVP.

kwaliteitsstatuut

 

 

Madeleen van der Deijl (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Madeleen van der Deijl. Aan de Universiteit van Amsterdam ben ik afgestudeerd in de richting Gezondheidszorgpsychologie en in de richting Training & Development. Na mijn studie psychologie heb ik bij Pro InSight en het Autisme Expertisecentrum de post doctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Pro InSight, waar ik individuele behandelingen aanbied aan volwassenen met verscheidene klachten. Ik maak hierbij gebruik van verschillende bewezen effectieve therapeutische interventies, waaronder cognitief-gedragstherapeutische technieken (CGT) en delen van Acceptance & Commitment Therapie (ACT). Deze interventies zet ik in met als doel de cliënt zelf inzichten te laten verkrijgen en uiteindelijk zelf met de aangereikte handvatten verder te kunnen.

kwaliteitsstatuut

 

Carlijn Peters (psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog)

Ik ben Carlijn Peters en ik ben sinds begin 2021, twee dagen per week, werkzaam bij Pro InSight als behandelaar/psycholoog. Ik heb ervaring met het behandelen van angststoornissen, stemmingsstoornissen en trauma gerelateerde klachten. Naast mijn werk bij Pro InSight volg ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, welke ik in december dit jaar zal afronden. Daarnaast werk ik twee dagen per week bij het Autisme Expertise Centrum in Eemnes, als behandelaar en diagnosticus. Van anderen hoor ik dat ik van nature een open en positief persoon ben. In mijn behandelingen vind ik het dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar de kwaliteiten van de persoon die tegenover mij zit, om die in te kunnen zetten in de omgang met psychische klachten. Hiervoor maak ik graag gebruik van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) of een wat meer inzichtgevende insteek, afhankelijk wat past bij de persoon die tegenover mij zit.

Madelief Buijs

(Gz-psycholoog)

 

Mijn naam is Madelief Buijs en sinds augustus 2023 werk ik een dag per week als GZ-psycholoog bij ProInsight. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar ik een Bachelor en Master Klinische Ontwikkelingspsychologie heb gedaan. Sindsdien heb ik bij verschillende GGZ-instellingen gewerkt zowel in de Basis- als Specialistische GGZ. Ik heb ervaring met het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, dwangstoornissen, overspanning- en burn-outklachten en PTSS. In de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëeren waarbinnen het mogelijk is om samen met een open blik te onderzoeken wat ten grondslag ligt aan je klachten en hoe je kunt veranderen om weer goed in je vel te zitten. Hierbij maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve therapieën zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. 

Imme Peters (POH GGZ)

 

Ik ben Imme en sinds januari 2023 werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Via Pro InSight werk ik bij Huisartsencentrum Pniël in Bos en Lommer. Ik heb mijn Bachelor en Master Psychologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en tijdens de studie praktijkervaring opgedaan in de Specialistische GGZ op de opnameafdeling van een psychiatrisch ziekenhuis. Daarnaast ben ik opgeleid tot Yin yogadocent en gebruik graag technieken en inzichten uit yoga, meditatie en oosterse filosofie tijdens mijn gesprekken met cliënten. Ik vind het enorm waardevol om als POH GGZ zoveel verschillende mensen te ontmoeten en een veilige plek te bieden hun verhaal te doen. 

Nina Monteau ( Praktijkondersteuner huisarts GGZ)

 

Brechtje Heizenberg (Stagiaire)

Mijn naam is Brechtje en ik ben stagiair bij Pro InSight. Op het moment zit ik in de afrondende fase van de master gezondheidszorgpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar het gehele plaatje van wie iemand is, wat ze denken, voelen en hoe ze zich gedragen. Wat betreft therapie ben ik erg geïnteresseerd in Acceptance and Commitment Therapy. Ook hoop ik ooit in mijn carrière therapie en natuur te kunnen combineren.

Pro InSight – Willem de Zwijgerlaan 350-3F – 1055 RD Amsterdam – Tel: 020 419 69 03 (op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 15:00 – 17:00) – E-mail: info@proinsight.nl