Behandeling in de Basis GGZ wordt in principe vergoed vanuit de zorgverzekering. In 2023 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten, met uitzondering van VGZ en haar labels. Dit betekent dat u, indien u bij deze zorgverzekeraar verzekert bent, onze dienstverlening niet volledig vergoed zult krijgen. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg is er wel de voorwaarde dat u een verwijzing van de huisarts heeft voor de Basis GGZ en dat er in de verwijzing gesteld wordt dat er een vermoeden is van een psychische stoornis.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur. Daarbuiten kunt u de voicemail inspreken of een e-mailbericht sturen naar info@proinsight.nl Wij luisteren dagelijks de voicemail af en bekijken dagelijks onze mailbox.

Pro InSight – Willem de Zwijgerlaan 350-3F – 1055 RD Amsterdam – Tel: 020 419 69 03 (op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 15:00 – 17:00) – E-mail: info@proinsight.nl