Gebouw de Zwijger

Pro InSight is gevestigd in een bedrijvenverzamelgebouw op de derde etage. Bij de ingang van het pand met huisnummer 350/352 kunt u doorlopen (of per lift) naar de derde etage. Op de derde etage loopt u gelijk naar rechts en daarna naar links. Aan uw rechterhand vindt u dan onze praktijk.

Auto
Gebruik de Google Maps-functie hieronder om uw routebeschrijving naar onze praktijk te bepalen.

Parkeren

Pro InSight is gevestigd in bedrijvenverzamelgebouw de Zwijger. U kunt voor de deur, in de Willem de Zwijgerlaan, (betaald) parkeren (contant/chippen).

Openbaar vervoer

De makkelijkste route is met tram 19 vanaf NS-station Sloterdijk. Bij halte Bos en Lommerweg stapt u uit en loopt u via de Bos en Lommerweg richting de Willem de Zwijgerlaan. Hier gaat u rechtsaf. Het pand 350/352 bevindt zich aan de linkerzijde aan een ventweg.

Ook buslijn 60 vanaf NS-station Sloterdijk is een goede optie. U stapt uit bij halte Van Gentstraat.

Vervolgens gaat u rechtsaf de Bos en Lommerweg op en na een paar honderd meter linksaf de Willem de Zwijgerlaan in.

Vanaf Amsterdam CS kunt u buslijn 21 nemen en bij halte Bos en Lommerweg uitstappen. Doorlopen via de Bos en Lommerweg richting de Willem de Zwijgerlaan. Hier gaat u rechtsaf. Het pand 350/352 zit aan de linkerzijde aan een ventweg. De halte voor de buslijnen 80 en 82 is recht voor de ingang.

 

 

Pro InSight – Willem de Zwijgerlaan 350-3F – 1055 RD Amsterdam – Tel: 020 419 69 03 (op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 15:00 – 17:00 LET OP in de periode van 29 juli tot en met 23 augustus 2024 zijn wij slechts op donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10 en 11 uur. Op donderdag 8 augustus zijn wij niet bereikbaar) – E-mail: info@proinsight.nl

Houdt u er in de vakantieperiode alstublieft rekening mee dat het ook langer kan duren voordat er op mailberichten gereageerd wordt. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten contacteert u uw huisarts.