Voor cliënten

Per 21-6-2024 zien wij ons weer genoodzaakt een aanmeldstop aan te houden.

In 2024 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. 

Basis GGZ
Behandeling in de Basis GGZ wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering, mits wij een contract hebben met uw zorgverzekeraar. In 2024 hebben wij met alle zorgverzekeraars contracten.

Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg is er wel de voorwaarde dat u een verwijzing van de huisarts heeft voor de Basis GGZ en dat er in de verwijzing gesteld wordt dat er een vermoeden is van een psychische stoornis.

Uw huisarts kan direct de verwijsbrief naar ons versturen via Zorgdomein. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw aanmelding te finaliseren.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen als u zich wilt aanmelden. Wij sturen u dan een link om op een beveiligde manier de verwijsbrief naar ons te mailen. MAIL NIET UW VERWIJSBRIEF NAAR ONS OP EEN ONBEVEILIGDE MANIER.

Wij zijn doordeweeks op dinsdag en donderdag bereikbaar tussen 15:00 en 17:00. U kunt de voicemail inspreken bij geen gehoor. Dan wordt er op een later moment in de week contact met u opgenomen. Ook kunt u een e-mail bericht sturen naar info@proinsight.nl. Wij luisteren dagelijks onze voicemail af en bekijken dagelijks onze mailbox.

Therapie bij ons kan face to face of via een combinatie van beeldbellen en face to face gesprekken plaats vinden; uiteraard in overleg met u.

Coaching
Voor coaching kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar info@proinsight.nl. Omdat coaching onvergoede zorg betreft, heeft u hier geen verwijsbrief van uw huisarts voor nodig. U komt in aanmerking voor coaching als u een behandeltraject wilt starten, maar dit niet wilt of kunt laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Een traject wordt bijvoorbeeld niet vergoed door de zorgverzekeraar als er geen sprake is van een psychische stoornis conform de DSM-5. Voor meer informatie over coaching klik hier.
Relatietherapie
Als u en uw partner in relatietherapie willen kunt u mailen voor het maken van een afspraak voor een gratis online kennismaking of intake naar info@proinsight.nl. Relatietherapie valt onder onvergoede zorg dus hier heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts voor nodig. Voor meer informatie over relatietherapie klik hier.

Pro InSight – Willem de Zwijgerlaan 350-3F – 1055 RD Amsterdam – Tel: 020 419 69 03 (op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 15:00 – 17:00) – E-mail: info@proinsight.nl