Over ons

Pro Insight is een kleinschalige psychologen praktijk in Amsterdam-West (Bos en Lommer), waarbij een persoonlijke en warme behandeling centraal staat.

Onze visie is dat door het vergroten van zelfinzicht mensen betere en sterkere keuzes kunnen maken, meer in lijn met de eigen doelen en waarden. Wij dragen graag bij aan een beter zelfinzicht door therapie en coaching. Door onze werkwijze worden ontwikkelpunten duidelijk en hierdoor beter hanteerbaar, maar wordt vooral ook potentieel inzichtelijk. Er ontstaat ruimte om nieuwe keuzes te maken en om automatismen meer los te laten. Pro InSight is een erkende opleidingsplek voor GZ-psychologen in opleiding en voor masterstudenten psychologie. Het kan dan ook voorkomen dat een psycholoog in opleiding aanwezig is bij uw gesprek. Mocht u hier bezwaar tegen hebben laat ons dit dan weten.

Pro Insight – Willem de Zwijgerlaan 350-3F – 1055 RD Amsterdam – Tel: 020 419 69 03 (ma-vr telefonisch bereikbaar tussen 15:00 – 17:00) – Email: info@proinsight.nl