Nederlands || English || German                  

Loading images...

Beleid Covid-19

Zoals u wellicht weet is onze praktijk in de afgelopen weken in verband met de maatregelen rondom Covid-19 gesloten geweest en hebben wij de behandelingen voortgezet via ehealth, telefonisch contact en beeldbellen.

In het licht van de geleidelijke versoepelingen van maatregelen streven wij er naar om weer deels open te gaan voor behandelingen op onze praktijk. Daarbij zullen we de richtlijnen van de 1,5-meter-maatschappij in acht nemen, wat betekent dat een aantal aanvullende maatregelen op onze praktijk zal gelden. Dit zal ook betekenen dat helaas niet alle gesprekken op de praktijk gevoerd kunnen worden. Naar schatting zal dit voorlopig voor ongeveer de helft van de gesprekken kunnen gaan gelden. Voor de rest blijven wij gebruikmaken van (beeld)bellen. Met uw behandelaar kunt u bespreken of de gesprekken voortgezet zullen worden op afstand, of dat ze worden omgezet in afspraken op de praktijk. Dit laatste is dan wel gebonden aan specifieke tijden en kan een wat langere wachttijd met zich meebrengen. De afspraken via (beeld)bellen blijven flexibel in te plannen.

Hieronder volgt een overzicht van de maatregelen die wij in de komende tijd nemen om op een veilige manier weer meer gesprekken op onze praktijk te kunnen inplannen.

•    Er kan een beperkt aantal cliënten tegelijk worden gezien. Dit betekent dat per behandelaar er vaste momenten zijn waarop deze in de praktijk cliënten kan ontvangen. Buiten deze momenten is alleen (beeld)bellen mogelijk.

•    Wij vragen u om voor een afspraak op de praktijk zoveel mogelijk stipt op tijd te komen, zodat u niet in de wachtruimte hoeft te wachten. Hiermee hopen wij drukte te voorkomen.

•    Op onze praktijk kunnen wij u nu helaas geen drinken aanbieden. Neem eigen drinken mee als u daar behoefte aan heeft.

•    Uw behandelaar zal de deuren openen en sluiten, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft aan te raken.

•    In de therapieruimte is de afstand tussen de stoelen ruimer dan normaal. Verder nemen wij extra hygiënemaatregelen tussen de afspraken door.

•    Heeft u klachten (hoesten, niezen, koorts, benauwdheid)? Kom dan niet naar de praktijk. Het gesprek kan desgewenst via (beeld)bellen worden gevoerd.

Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen en hopen hiermee in de komende tijd zoveel mogelijk de passende zorg te kunnen blijven bieden aan iedereen. Heeft u nog vragen of wil u een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met uw behandelaar.