Nederlands || English || German                  

Loading images...

Onderzoek in de specialistische GGZ

Voor instellingen en vrijgevestigde psychiaters, psychotherapeuten of klinisch psychologen is het mogelijk om naar Pro InSight te verwijzen voor gespecialiseerd psychodiagnostisch onderzoek op het vlak van intelligentie, neuropsychologie en persoonlijkheid. Samen met u en de cliënt bepalen wij de vraagstelling, voeren wij het onderzoek uit en rapporteren wij terug naar u en de cliënt.

Waarom naar Pro InSight?

Redenen om naar Pro InSight te verwijzen zijn onze jarenlange expertise op dit vlak en het maatwerk dat wij graag verrichten. In dat opzicht laten we graag onze jarenlange samenwerking met anderen voor zichzelf spreken. Ook hierbij voorzien wij in een goed onderbouwde diagnose volgens de DSM 5, waarbij wij daarnaast ook veel nadruk leggen op sterktepunten. Daarnaast adviseren wij, indien gevraagd, graag ten aanzien van (verdere) behandeling.

Daarnaast kennen wij, in tegenstelling tot veel instellingen, een zeer korte wachttijd. Meestal kunnen wij cliënten binnen twee weken inplannen.  Een van de redenen om naar ons te verwijzen kan zijn omdat het onderzoek haast heeft of omdat u wilt voorkomen dat de wachttijden bij uzelf (verder) oplopen.

Tot slot is ook de financiering van de onderzoeken makkelijk te regelen door de uren van onze GZ-psychologen op te nemen in de door de specialistische GGZ reeds geopende dbc van de cliënt. Wij sturen dan na het sluiten van de dbc een factuur ter hoogte van het uitgekeerde bedrag voor de uren. Het kost u als verwijzer dus geen extra rompslomp om ons in te schakelen en u hoeft niets voor te schieten terwijl uw cliënt snel en goed geholpen wordt.

Wat voor onderzoeken?


Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u een cliënt aanmelden voor een diagnostisch onderzoek? Klik dan HIER om via onze beveiligde omgeving een bericht te sturen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen tussen 10 en 12 via 020 419 6903