Nederlands || English || German                  

Loading images...

Onze medewerkers

Behandelteam

Naam: Mw. drs. S.E. (Sanne) de Kock
Functie: GZ-psycholoog en eigenaar
E-mail: mail mij veilig
BIG-registratie: 39914985525

Ik ben afgestudeerd in de klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Nog steeds heb ik veel belangstelling voor ons brein omdat het voor een groot gedeelte bepaalt wie wij zijn. Na mijn opleiding heb ik onder andere de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond, binnen de richting volwassenen en ouderen, en heb ik mij verder bekwaamd in het geven van therapie waarbij ik gebruik maak van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, ACT en meer psychodynamische werkwijzen. Afgestemd op degene die ik voor mij heb zitten en de situatie. Ik vind het belangrijk om bij cliënten niet alleen te kijken naar de klacht waarmee zij binnenkomen maar ook vooral aandacht te besteden aan de persoon erachter en de ontwikkeling hiervan. Mijn doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen met diverse klachten.


Naam: Mw. drs. N.J. (Noor) Carp
Functie: GZ-psycholoog
BIG-registratie: 69911290625
Mijn naam is Noor Carp, ik ben afgestudeerd in de Klinische psychologie en Cultuur & Godsdienstpsychologie en mag mij sinds 2008 gezondheidszorgpsycholoog noemen. Ik heb zowel in de tweede lijn (GGZ) als in de eerste lijn gewerkt en heb meerdere jaren ervaring in het geven van individuele en groepsbehandelingen aan (jong) volwassenen.
Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Psychologenpraktijk Pro InSight waar ik vooral supervisie verzorg. Naast mijn werk bij Pro InSight werk ik als studentenpsycholoog.

Naam: Mw. F.R. (Froukje) de Boer, MSc
Functie: Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog
E-mail: mail mij veilig
Ik ben afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en sinds december 2016 werk ik met veel plezier bij Pro InSight. Ik houd me bezig met de behandeling van volwassenen met uiteenlopende klachten, waarbij ik gebruik maak van effectieve therapeutische interventies uit de Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en oplossingsgerichte therapie. De interventies die ik inzet baseer ik op de hulpvraag en klachten, waarbij een persoonlijke benadering voor mij centraal staat; wie ben jij en wat is jouw verhaal? In samenwerking met de cliënt bied ik handvatten waarmee de klachten kunnen worden aangepakt en besteed ik aandacht aan terugvalpreventie, zodat een gedegen basis ontstaat waarop cliënten zelfstandig verder kunnen.


Naam: Mw. M.C. (Madeleen) van der Deijl, MSc
Functie: Psycholoog
E-mail: mail mij veilig
Mijn naam is Madeleen van der Deijl. Aan de Universiteit van Amsterdam ben ik afgestudeerd in de richting Gezondheidszorgpsychologie en in de richting Training & Development. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Pro InSight, waar ik individuele behandelingen aanbied aan volwassenen met verscheidene klachten. Ik maak hierbij gebruik van verschillende bewezen effectieve therapeutische interventies, waaronder cognitief-gedragstherapeutische technieken (CGT) en delen van Acceptance & Commitment Therapie (ACT). Deze interventies zet ik in met als doel de cliënt zelf inzichten te laten verkrijgen en uiteindelijk zelf met de aangereikte handvatten verder te kunnen.