Nederlands || English || German                  

Loading images...

Vacatures

Pro InSight zoekt GZ-psycholoog met affiniteit met BGGZ
 
Ben jij een enthousiaste Gz-psycholoog die het leuk vindt om (verdere) ervaring op te doen in de basis ggz met een diversiteit aan klachten en behandelingen? En spreekt kortdurend en effectief behandelen je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pro InSight bestaat uit een kleinschalig en hecht team van bevlogen GZ-psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. In samenwerking met het Autisme Expertise Centrum zijn wij een erkende opleidingsinstelling voor het volgen van de GZ-opleiding. Als team combineren wij een menselijke benadering met een professionele werkwijze. De behandelmethodes die gebruikt worden sluiten aan bij de individuele behoefte van een cliënt waarbij vooral veel gebruik gemaakt wordt van CGT, ACT, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness. Naast therapie heeft Pro InSight ook jarenlange expertise opgebouwd in het uitvoeren van diagnostiek veelal op aanvraag van andere vrijgevestigde praktijken in de specialistische ggz.

Per januari 2021 zijn wij, in verband met het vertrek van een collega, op zoek naar een GZ-psycholoog, BIG-geregistreerd die ons team wil komen versterken.
 
GZ-Psycholoog m/v
16 - 32 uur per week
 

Functie-informatie
Wij zoeken iemand die met enthousiasme kortdurende trajecten (maximaal 10 gesprekken) uit wil voeren en  houdt van diversiteit in de werkzaamheden. Een voorkeur voor afwisseling is van belang, flexibiliteit noodzakelijk. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het geven van therapie. Daarnaast is ook werkbegeleiding op het vlak van therapie en diagnostiek van basispsychologen opgenomen in het takenpakket. Mochten er qua werkzaamheden wensen zijn voor het uitvoeren van diagnostisch onderzoek als deel van de werkzaamheden, is dit uiteraard bespreekbaar.

Functie eisen:
-    GZ-psycholoog, BIG-geregistreerd
-    Sterke affiniteit met het uitvoeren van zorg in de basis ggz
-    Zelfstandig kunnen werken
-    Oog voor het behandelproces én voor de belangen van de praktijk
-    Voltooide opleiding tot EMDR therapeut en/of Mindfulness trainer is    een pré

Wij bieden:

-    Afwisselende en uitdagende werkzaamheden
-    Werken binnen een enthousiast en bevlogen team
-    Veel ruimte voor eigen inbreng
-    Interessante doorgroeimogelijkheden
 
Informatie & Sollicitatie
Nadere informatie kan verkregen worden bij mevrouw S.E. de Kock, telefoon 020-4196903 of email: dekock@proinsight.nl. Sollicitaties kunnen per email verstuurd worden.