Nederlands || English || German                  

Loading images...

Behandeling in de basis GGZ


De psychologen bij onze psychologenpraktijk hebben allen een warme, persoonlijke aanpak.

Tijdens de behandeling krijg je inzicht in de oorzaak van je problemen en leer je vaardigheden om er iets aan te veranderen. We kijken tijdens de behandeling steeds naar je persoonlijke verhaal en sluiten de behandeling aan op jouw persoonlijke behoeftes en op wat het beste bij jou past.

Mogelijke redenen waarom je contact met ons opneemt:


Beroepsethiek

Alle psychologen van Pro InSight zijn aangesloten bij het NIP en werken volgens de beroepsethische regels van het NIP. Deze beroepsvereniging heeft strenge eisen ten aanzien van de deskundigheid en kwaliteit van aangesloten psychologen.

Wachttijd
De actuele gemiddelde wachttijden voor onze basis-ggz zijn als volgt:
Wachttijd tot intake: 2 weken
Wachttijd van intake tot behandeling: 0 weken
Wachttijd van intake tot behandeling in geval van EMDR: 2 weken

Let op: Vanaf heden kunnen wij -in 2017- helaas geen cliënten meer aannemen met Menzis/Anderzorg als zorgverzekeraar.

(laatst bijgewerkt 9/10/2017)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met
de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de
maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en
zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


Aanmelden


Behandeling in de Basis GGZ wordt in principe vergoed vanuit de zorgverzekering. Om hiervoor in aanmerking te komen is er wel de voorwaarde dat u een verwijzing van de huisarts heeft voor de Basis GGZ en dat er in de verwijzing gesteld wordt dat er een vermoeden is van een psychische stoornis.

Om er zeker van te zijn dat u bij ons op de juiste plek bent en dat het traject voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking kan
komen (indien u dat wenst) vragen wij u om ons vóór het eerste gesprek een kopie van de verwijsbrief van de huisarts toe te sturen. Dit kan naar info@proinsight.nl. U kunt de verwijsbrief scannen en naar ons mailen of een foto ervan maken. Excuses voor dit mogelijke ongemak, maar hiermee hopen wij te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan of dat u onnodig tijd investeert. Wij hopen derhalve op uw begrip.Voor meer informatie en aanmelden kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 telefonisch (020 419 6903) contact opnemen. U kunt uw vraag ook per email (info@proinsight.nl) aan ons stellen.