Nederlands || English || German                  

Loading images...

Onze medewerkers

Naam: Mw. drs. S.E. (Sanne) de Kock
Functie: GZ-psycholoog en eigenaar
E-mail: mail mij veiligIk ben afgestudeerd in de klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Nog steeds heb ik veel belangstelling voor ons brein omdat het voor een groot gedeelte bepaalt wie wij zijn. Na mijn opleiding heb ik onder andere de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond, binnen de richting volwassenen en ouderen, en heb ik mij verder bekwaamd in het geven van therapie waarbij ik gebruik maak van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, ACT en meer psychodynamische werkwijzen. Afgestemd op degene die ik voor mij heb zitten en de situatie. Ik vind het belangrijk om bij cliënten niet alleen te kijken naar de klacht waarmee zij binnenkomen maar ook vooral aandacht te besteden aan de persoon erachter en de ontwikkeling hiervan. Mijn doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen met diverse klachten.

Naam: Mw. drs. N.J. (Noor) Carp
Functie: GZ-psycholoog


Mijn naam is Noor Carp, ik ben afgestudeerd in de Klinische psychologie en Cultuur & Godsdienstpsychologie en mag mij sinds 2008 gezondheidszorgpsycholoog noemen. Ik heb zowel in de tweede lijn (GGZ) als in de eerste lijn gewerkt en heb meerdere jaren ervaring in het geven van individuele en groepsbehandelingen aan (jong) volwassenen. Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Psychologenpraktijk Pro InSight waar ik individuele behandelingen geef en supervisie verzorg. Naast mijn werk bij Pro InSight werk ik als studentenpsycholoog.

In de behandeling zullen, afhankelijk van de klachten en de hulpvraag, de meest geëigende technieken uit verschillende stromingen binnen de psychologie worden ingezet. Ik heb goede ervaringen met o.a. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en oplossingsgerichte therapie en zet graag cognitief-gedragstherapeutische technieken in. Mijn houding in de therapie zal er altijd één zijn van respect voor de cliënt, met aandacht voor zijn of haar problemen, maar ook voor zijn of haar kracht.
Indien gewenst kan de behandeling ook in de Franse of Engelse taal gegeven worden.


Naam: Dhr. drs. J. (Jelle) Schouten
Functie: GZ-psycholoog
E-mail: mail mij veiligIn 2009 ben ik afgestudeerd in de richting klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2010 ben ik werkzaam bij Psychologenpraktijk Pro InSight, waar ik mij bezig houd met diagnostiek en advies, behandeling binnen de basis-ggz en supervisie van stagiair(e)s. Vanaf 2015 ben ik geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NIP en NVGzP.

In mijn werkwijze vind ik het vooral belangrijk om persoonsgericht te werken, met oog voor de sterke eigenschappen maar ook de kwetsbaarheden. Mijn doel is dan ook vooral het vergroten van zelfinzicht en het versterken van autonomie en zelfvertrouwen in het omgaan met problemen in het leven. Ik maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van bewezen effectieve interventies uit verschillende psychotherapeutische stromingen, waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance & commitmenttherapie (ACT). Ook op het vlak van diagnostiek, waarbij ik vooral ervaring en affiniteit heb met persoonlijkheidsdiagnostiek en neuropsychologisch onderzoek, werk ik graag zoveel mogelijk persoonsgericht en is mijn doel om inzicht in de problematiek te bevorderen en tot passende adviezen te komen.


Naam: Mw. drs. L.P.J. (Linda) ten Barge
Functie: Psycholoog
E-mail: mail mij veiligMijn naam is Linda ten Barge. Ik ben afgestudeerd in Klinische psychologie en Gedrag & Gezondheidspsychologie en werk sinds 2011 bij Psychologenpraktijk Pro InSight.
Bij Pro InSight geef ik individuele behandelingen en verzorg ik de Mindfulness trainingen. Ik werk met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) voor traumabehandeling, met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en met Acceptance & Commitment Therapy (ACT), waarbij ik de meest geëigende techniek inzet gezien de klachten.

Soms denken we zo lang op een bepaalde manier, dat we niet meer weten hoe anders te denken. CGT kan dan helpen, simpelweg door het onderzoeken van deze eigen denkpatronen en ons af te vragen of deze manier van denken (nog wel) klopt. Het mooie van ACT vind ik dat het rust kan geven op een andere manier, namelijk door het loslaten van de worsteling die we kunnen hebben met een gedachte of situatie, met name wanneer we kunnen accepteren dat iets nu eenmaal zo is ook al willen we niet dat het zo is. Binnen de mindfulness training heb ik gezien dat mensen over het geheel genomen rustiger zie worden en dat ze zichzelf in stressvolle situaties beter kunnen helpen. Om te zien hoe mensen meer ontspannen raken en meer plezier in het leven krijgen vind ik een groot goed en ik zet me dan ook graag in om hierin mijn steentje bij te dragen en dit proces te ondersteunen.